Liga 1

De la Messi şi Ronaldo, la Cioinac şi Vînă :D » Nou proiect al LPF: albume Panini cu echipele din Liga 1!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 iunie 2014

Liga Profesionistă de Fotbal va negocia cu producătorul italian de cataloage Panini pentru realizarea şi comercializarea unui album de abţibilduri cu loturile celor 18 echipe din Liga 1, a anunţat, după Adunarea Generală a LPF, administratorul special al FC Universitatea Cluj, Vlad Munteanu.
"Şi eu cînd jucam în Germania, am luat bani din vînzările unui astfel de album. Cred că este un lucru benefic pentru imaginea fotbalului românesc şi cred că astfel vor fi atraşi cît mai mulţi copii către stadion", a spus Munteanu, conform Mediafax.

La rîndul său, preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a afirmat că o proporţie între 10 şi 13 la sută din banii încasaţi din distribuirea albumelor şi abţibildurilor vor reveni cluburilor din Liga 1:

"S-a discutat despre un acord cu Pannini, o societate care poate face publicitate cluburilor din Liga I şi vom vedea care sînt avantajele din vânzarea produsului. La fel ca la Cupa Mondială, va fi un catalog cu cele 18 echipe din Liga 1 şi cu lotul pentru fotbalişti. Din vînzările cataloagelor, după ce se va scădea costul de producţie, între 10 şi 13 la sută din încasări vor fi distribuite cluburilor".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.