Stranieri

FOTO Rămîne în Anglia » Costel Pantilimon a fost prezentat de Sunderland

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 iunie 2014

Liber de contract după ce şi-a încheiat aventura la Manchester City, Costel Pantilimon se va muta la o altă echipă din Premier League. Presa din Anglia a publicat fotografii cu portarul român în drum spre noua destinaţie.
The Times a scris încă de ieri că Pantilimon e foarte aproape de o înţelegere cu Sunderland, locul 14 sezonul trecut. Azi, portarul a mers să negocieze ultimele detalii ale contractului, iar seara a fost prezentat pe site-ul oficial al clubului.

"E un privilegiu şi o onoare să semnez cu Sunderland. E o echipă de tradiţie cu o istorie senzaţională şi fani pătimaşi. Cînd am plecat de la Manchester City îmi căutam un club cu ambiţii mari şi un antrenor care e dornic să ducă echipa cît mai sus. După ce am vorbit cu el mi-am dat seama că acesta este locul potrivit pentru mine. Abia aştept să debutez", a spus Costel Pantilimon, care a semnat o înţelegere valabilă pe 4 ani.

La Sunderland, Pantilimon va fi antrenat de uruguayanul Gustavo Poyet, fost fotbalist la Chelsea, şi va acoperi locul lăsat liber de Keiren Westwood, aflat la final de contract.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.