CM 2014

FOTO Top 5 imagini la CM: Lukas Podolski + Angela Merkel, cum se prefac brazilienii că sînt handicapaţi sau cea mai frumoasă femeie din tribune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 iunie 2014

Sărbătoarea braziliană continuă cu faza a doua a grupelor. După meciurile de ieri, în care Germania a dezmembrat Portugalia, 4-0, iar Nigeria şi Iran au bifat prima remiză a turneului, fanii au postat diferite lucruri interesante pe reţelele de socializare. GSP.RO a făcut o selecţie:

1. Unul dintre cameramani a făcut spectacol la Nigeria-Iran, 0-0, şi a surprins una dintre cele mai frumoase femei din tribune. Poate fi văzută aici.

2. Podolski a sărbătorit printr-un selfie victoria asupra lui Ronaldo. Invitată a fost cancelarul Germaniei, Angela Merkel.



3. John Brooks a adus victoria Statelor Unite ale Americii în faţa Ghanei, scor 2-1. Fundaşul are două tatuaje speciale: Germania (locul naşterii) şi Illinois (locul naşterii tatălui său). 


4. Există un cont de twitter care caută problemele de la World Cup. Una dintre ele: oameni care se prefac că sînt handicapaţi pentru a obţine bilete.


5. Selecţionerul Germaniei dă mîna cu Cristiano Ronaldo. Însă nu e numai atît. :O

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.