Diverse

UPDATE A cîştigat "lupta" cu Penitenciarul » Gigi Becali şi-a recuperat drepturile la Tribunal!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 iunie 2014

UPDATE Gigi Becali a cîştigat azi în instanţă împotriva sancţiunilor primite din partea comisiei Penitenciarului Poarta Albă, unde este încarcerat. Astfel, patronul Stelei şi-a recuperat dreptul la muncă, poate primi vizite şi pachete.

Gigi Becali a fost adus, azi dimineaţă, la Judecătoria Medgidia, unde a contestat decizia Penitenciarului Poarta Albă de a-i interzice dreptul la vizite şi la muncă, după ce a dat declaraţii presei cînd a fost lăsat o zi în permisie, anunţă Mediafax.

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a declanşat, în 14 mai, procedura disciplinară în cazul lui Gigi Becali, pentru o intervenţie telefonică în cadrul unei emisiuni televizate şi pentru comportamentul din perioada permisiunii din penitenciar, cînd a dat mai multe interviuri presei.

Gigi Becali a fost sancţionat cu suspendarea dreptului la vizită şi cu suspendarea dreptului de a primi pachete, timp de o lună. De asemenea, acestuia i s-a interzis să mai iasă la muncă, la Academia lui Gheorghe Hagi, pînă în luna septembrie.
Ulterior, Gigi Becali a contestat sancţiunea la judecatorul delegat din penitenciar.

Becali a avut, la mijlocul lunii mai, o permisie de 24 de ore, el declarînd la revenirea în unitatea de detenţie că a fost acasă, şi-a liniştit familia că este sănătos, nu este "chelios, bătrîn sau slăbit".

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.