CM 2014

Au vrut Salvador. Au ajuns la San Salvador! » Doi australieni de-abia căsătoriţi şi-au luat bilete la Spania - Olanda, dar au ajuns în altă ţară :S

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Orin şi Melissa van Lingen n-au mai putut vedea pe viu victoria cu 5-1 a Portocalei, pentru că agenţia de turism le-a luat bilete de zbor spre statul El Salvador. Şi au stat în faţa televizorului.

Una dintre poveştile tragicomice ale Mondialului, dezvăluită de cotidianul paulista Agora. Australienii Orin şi Melissa van Lingen au vrut să-şi petreacă o parte din luna de miere în Brazilia, la turneul final. Şi (mai ales el) au ţinut să vadă şi un meci pe stadion. Au ales Spania - Olanda. Unde? La Salvador da Bahia.

Şi-au luat bilete la partidă de pe site-ul FIFA, iar o agenţie de turism le-a asigurat transportul şi cazarea. Liniştiţi, s-au urcat în avion şi au aterizat la... San Salvador. Poftim? Da, în capitala statului El Salvador, din America Centrală. La exact 6.323 de kilometri distanţă de Salvadorul căutat de tinerii proaspăt căsătoriţi.

"Cînd am realizat, a căzut cerul pe noi. Era prea tîrziu, n-am mai găsit atît de repede o cursă spre Brazilia", a povestit Orin. "Am stat la televizor, în camera de hotel din San Salvador". Agenţia şi-a recunoscut vina, i-a despăgubit pe cei doi. Dar bucuria de a fi la Mondial nu a mai fost recuperată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.