CM 2014

Luis Suarez s-a recuperat şi e gata să strice planurile Angliei: ”Sînt pregătit 100%!”

Articol de Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După înfrîngerile celor două formaţii din meciurile de debut, partida de mîine, Uruguay-Anglia, ia forma unei confruntări decisive.

Luis Suarez (27 ani) şi-a revenit după accidentarea suferită la genunchiul stîng şi mîine va evolua la Sao Paulo împotriva Angliei, după ce Tabarez l-a menajat în meciul de debut cu Costa Rica: "Mă aşteptam să intru în primul meci şi să pun umărul la o revenire. Mai bine că nu am jucat pentru că probabil m-aş fi forţat inutil şi accidentarea ar fi revenit", a explicat golgeterul lui Liverpool.

"Au probleme mari în apărare!"
Primul 11 al Angliei e format exclusiv din jucători care evoluează în Premier League, ceea ce-i conferă uruguayanului un avantaj considerabil: "Norocul meu e că-i cunosc pe toţi jucătorii englezi şi sînt familiarizat cu stilul de joc. Au probleme mari în apărare, care s-au văzut în meciul cu Italia şi pe care le pot exploata. Sînt pregătit 100% şi nu am fost niciodată mai motivat!". Replicile nu au întîrziat să apară: "Problema va fi că şi noi îl cunoaştem destul de bine", a glumit colegul din atacul "cormoranilor", Daniel Sturridge.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.