Liga 1

Cadu rezolvat, vine şi Ioan Andone? » Deţinătoarea Cupei are gînduri mari în viitorul sezon

Cadu și Andone au cucerit împreună două titluri în Gruia, în 2008 și în 2012

Articol de George Stanciu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoperul portughez şi-a dat acordul să joace la Giurgiu. "Fălcosul" ar accepta oferta lui Niculae, însă nu vrea să lucreze cu Dinu "Vamă".

La finalul aventurii de 8 ani la CFR, Ricardo Cadu a aruncat bomba! Fundaşul de 32 de ani îşi doreşte să continue în Liga 1, refuzînd o ofertă extrem de avantajoasă de la AEL Limassol. "Da, am să rămîn în România, la o formaţie ce participă în cupele europene. Sigur nu e vorba de Steaua, atît pot să spun", a declarat Cadu la DolceSport.

Surse autorizate susţin că portughezul va evolua la Astra, care a rămas descoperită în centrul defensivei după expirarea împrumutului lui Papp de la Chievo, în vreme ce Mureşan ar putea fi cedat.

Site-ul stiridesport.ro a dezvăluit că Ricardo a fost întors din drumul către Cipru de Ioan Andone: "Aşteaptă puţin, s-ar putea să ne batem la titlu împreună tot în România!". Antrenorul de 54 de ani, liber după ce s-a despărţit de saudiţii de la El Etiffaq, e dorit insistent de patronul Ioan Niculae, însă amînă un răspuns tranşant din două motive.

În primul rînd, nu ar vrea să fie acuzat că l-a "lucrat" pe actualul tehnician, Daniel Isăilă, iar în al doilea, nu acceptă să-l aibă pe Dinu Gheorghe şef!

"Vamă" are şi varianta CS U Craiova, dar, înainte de a da răspunsul oficialilor olteni, aşteaptă ca aceştia să primească din partea FRF dreptul de a evolua în prima divizie.

"Isăilă va rămîne antrenorul nostru. I-am promis şi-o să mă ţin de cuvînt" (Ioan Niculae, în urmă cu 4 zile)

240.000 de euro ar urma să fie salariul lui Andone la Astra, la care s-ar putea adăuga încă 200.000 euro dacă formaţia giurgiuveană va cîştiga titlul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.