Tenis

Wimbledon, în pericol!? » Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a cîştigat primul set cu Annika Beck, românca a acuzat dureri la umărul drept.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a abandonat, ieri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3 în turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda). Tot ieri, românca a fost desemnată cap de serie numărul trei la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, competiţie care va începe peste numai cîteva zile, pe 23 iunie.

Partida de ieri a debutat cu o întîrziere de două ore din cauza vremii ploioase din Olanda. Primul set a început mai greu pentru româncă, la un moment dat fiind condusă de germancă cu 3-0. Încet, dar sigur, Simona şi-a intrat în joc şi a reuşit să şi-l revendice. La pauză a chemat însă medicul competiţiei, care i-a făcut timp de cinci minute masaj la umărul drept.

A revenit pe teren, dar după fiecare minge s-au văzut grimase de durere pe faţa româncei. Simona a rezistat pînă la 2-3 pentru Beck, moment în care a decis să abandoneze. A avut de ales între a risca şi a încerca să-şi păstreze trofeul de la 's-Hertogenbosch şi participarea la Wimbledon. În patru zile de pauză se poate recupera după accidentarea suferită la umărul drept.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.