Liga 1

FOTO Optimism în tabăra Astrei » Dani Coman: "Noi, Petrolul şi Steaua ne batem la titlu. Dinamo poate peste doi-trei ani"

Articol de Eduard Apostol, Bogdan Bălaş (foto)  —  Friday, 20 June 2014

Dani Coman păstrează optimismul instalat în tabăra Astrei după cucerirea primului trofeu din istoria grupării, Cupa României cîştigată la penalty-uri în dauna Stelei.

Portarul giurgiuvenilor a declarat astăzi, în cantonamentul formaţiei de sub Tîmpa: "Sînt multe echipe puternice în Liga 1, dar noi vrem să depăşim performanţele din sezonul precedent, cînd am încheiat campionatul pe locul 2 şi-am cîştigat Cupa. Am demonstrat încă de anul trecut că nu putem bate cu oricine din România. La titlu, în următorul sezon, vor fi trei, maximum patru, echipe. Adică noi, Petrolul şi Steaua. Nu ştiu ce schimbări au fost şi vor mai fi la CFR Cluj. Dinamo este în reconstrucţie, n-o iau acum în calcul. Dacă va avea stabilitate financiară, în doi-trei ani ar putea intra în lupta pentru campionat".

"Iker nu mai e Iker"
Ca şi portar, fostul internaţional a explicat de ce consideră că Iker Casillas este în regres după ani buni în care a fost considerat goal-keeperul numărul 1 al planetei: "Spaniolul a avut o evoluţie ştearsă, s-a văzut că joacă o dată la două luni la Real Madrid. N-a mai fost Iker cel pe care-l ştiam acum doi sau trei ani".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.