Liga 1

Dinamoviştii îşi fac curaj singuri: "Tragem la titlu, trebuie să fim luaţi în calcul pentru podium"

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 20 iunie 2014

Insolvenţi, dar tupeişti. "Cîinii" vor să atace titlul în sezonul viitor, chiar dacă adversarii cu care s-ar lupta la cîştigarea Ligii 1 nu-i creditează cu şanse de a cuceri campionatul.

Ultima dată campioni în 2007, roş-albii se pregătesc intens la Săcele, lîngă Braşov. Cîte două antrenamente istovitoare zilnice. "Dinamo la retrogradare? Doar cine nu ştie fotbal ar putea spune acest lucru. Nu se pune problema astfel. Sîntem tineri, dar putem face meciuri foarte bune, cum s-a şi văzut. Poate că ar trebui să fim luaţi în calcul în lupta pentru podium. Vom încerca să depăşim ceea ce am făcut în ultimul sezon", a spus Darius Buia.

Dinamo a terminat pe locul 4, a bifat semifinalele Cupei României, dar în preliminariile Europa League vor merge cei de la CFR Cluj. "Să semnez cu "cîinii roşii" a reprezentat o surpriză plăcută pentru mine. Aici, la Dinamo, fac cele mai tari antrenamente din cariera mea. Nu e imposibil să luăm titlul, dacă vom munci serios. Noi ne-am propus acest lucru, este chiar foarte motivant", a declarat nou-venitul în "haită", Wanderson Miranda.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.