CM 2014

Metroul zăpăciţilor celeşti » Transportul public din Sao Paulo a fost pus la grea încercare după victoria Uruguayului cu Anglia

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sud-americanii în tricouri bleu cîntau pe o singură voce: "Soy celeste, soy celeste, celeste soy yo". Metroul a rezistat pe tot traseul asaltului uruguayenilor care se văd deja campioni mondiali.

Ce dificil e să intri la metrou după un meci cu peste 60.000 de spectatori :)! Stai un sfert de oră la coadă la bilete şi înaintezi apoi măcar alte 15 minute cu viteza melcului. Iar în vagoane, nebunie totală. Beţi de fericire, mii de suporteri uruguayeni s-au îmbulzit în metrou şi au dat spectacol. Un show încîntător, dar care te şi înspăimîntă în acelaşi timp.

Ca la un semn, toţi au început să cînte: "Soy celeste, soy celeste, celeste soy yo" (Sînt celest, celest sînt eu). Săreau şi băteau cu pumnii în pereţi. În plină viteză, metroul se zgîlţîia de aveai impresia că o să deraieze dintr-o clipă în alta! Însă lor, exuberanţilor fani ai lui Suarez şi Cavani, nici că le păsa.

Continuau recitalul. Frumos a fost că i-au molipsit şi pe ceilalţi călători şi toţi scandau "Soy celeste"! Iar vagoanele au rezistat pînă la capăt pe linia roşie.

Cea mai spectaculoasă prezentare a Mondialului e pe GSP.ro » Află acum detalii despre competiţie, vezi meciuri live, citeşte statistici, urmăreşte infografii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.