Nationala

Victor Piţurcă a vorbit despre meciul cu Grecia din septembrie: "Spectacol? Mergeţi la teatru"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 iunie 2014

Grecia are doar un punct după două meciuri la Campionatul European, însă Victor Piţurcă nu crede că aceasta este adevărata faţă a elenilor. Selecţionerul se aşteaptă la un meci foarte greu în septembrie. 

"Şi la ei se va schimba antrenorul, Grecia are jucători foarte buni, voi nu-i cunoaşteţi, joacă la echipe foarte bune din Europa!

Nu prea cred că vor avea o altă echipă la primul meci cu noi. Ei au doi-trei jucători de foarte mult timp, Karagounis, Gekas, Salpingidis, Katsouranis, antrenorul i-a folosit în funcţie de importanţa jocului, chiar trei titulari. Cei patru ar putea să se retragă.

Au însă şi mulţi fotbalişti tineri! Grecia a fost pînă la urmă mai bună, pentru că n-am reuşit nici la Bucureşti să învingem. Se zvoneşte că noul antrenor ar fi Ranieri, dar deocamdată nu a semnat nimeni cu federaţia elenă.

Sigur că avem o şansă bună, eu ştiu ce înseamnă să vii după un Campionat Mondial. Primeşte foarte greu gol, dar nu este o echipă de speriat.

Eu mi-aş fi dorit să se califice mai departe, dar vom vedea ce se va întîmpla în ultimul meci. Au jucat în zece şi Japonia n-a putut să învingă, înseamnă că au o forţă de joc. Pe cine interesează spectacolul? Ar trebui să vă duceţi la teatru!", a spus Victor Piţurcă la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.