CM 2014

GALERIE FOTO O nouă senzaţie la Mondial » Jale Berahimi a dat-o uitării pe Sara Carbonero: "E foarte, foarte sexy!" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 iunie 2014

Costa Rica face senzaţie la Campionatul Mondial din Brazilia şi nu doar prin rezultatele în faţa Uruguay-ului sau Italiei. Un post de televiziune din Costa Rica a trimis în Brazilia cel mai sexy reporter al turneului final, care ar putea cîştiga fără nici o problemă titlul de miss.

Jale Berahimi are 28 de ani şi deja a cucerit pe toată lumea, de la suporteri pînă la jucători. Pozele cu ea din Brazilia au ajuns să aibă sute de likeuri pe Facebook, dar şi fave-uri pe twitter. În urmă cu cîteva zile, reporterul s-a pozat cu Rio Ferdinand la unul dintre meciurile de la Mondial. Chiar dacă Anglia a fost eliminată chiar după ce Costa Rica a reuşit să cîştige în faţa Italiei, fotbalistul nu a refuzat-o pe superba reporteră.

A venit la Mondial pentru a transmite cele mai importante informaţii, dar Jale Berahimi a devenit peste noapte chiar ea un subiect de presă, ajungînd în marile ziare internaţionale cu pozele ei.


Cea mai spectaculoasă prezentare a Mondialului e pe GSP.ro » Află acum detalii despre competiţie, vezi meciuri live, citeşte statistici, urmăreşte infografii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.