Liga 1

Dinamoviştii se simt revigoraţi în cantonament: "Avem tot ce ne trebuie să pornim motoarele"

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 22 iunie 2014

Dinamo a încheiat prima săptămînă de pregătire centralizată, Flavius Stoican cantonîndu-şi lotul la Hanul "Mureşenilor" din Săcele.

În ediţia print a Gazetei Sporturilor de astăzi aţi putut citi despre antrenamentele dure efectuate de tehnicianul de 37 de ani, bazate atît pe exerciţii de izometrie, cît şi pe forţă sau alergări epuizante pe pantele din jur, pentru ca după-amiaza să fie dedicată jocurilor cu mingea sau seriilor de alergări care-ţi taie respiraţia.

"Cîinii" sînt mulţumiţi de rezultatele primei părţi a perioadei precompetiţionale, dar şi de condiţiile de antrenament de la Săcele. "Dacă semnalele primite din partea staff-ului tehnic sînt mai mult decît pozitive, dacă jucătorii oferă acelaşi feed-back antrenorilor, înseamnă că totul este perfect în cantonament.

Avem tot ceea ce ne trebuie ca să pornim motoarele, importante sînt metodele de antrenament ale tehnicienilor şi preparatorilor.

Avem aer curat, pădurea este la doi paşi, terenul e la cinci minute de hotel, pînă şi vremea mai rece ne avantajează", a comentat directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.