Liga 1

GALERIE FOTO Vizită-surpriză în tabăra "cîinilor" » Dinamoviştii i-au primit cu dulciuri pe cîţiva copii din Zărneşti

+7 Foto
FOTO: Bogdan Bălaş

Articol de Eduard Apostol, Bogdan Bălaş (foto)  —  Sunday, 22 June 2014

Roş-albii lui Flavius Stoican au primit astăzi oaspeţi în cantonamentul de la Săcele. Nu doar pe preşedintele Constantin Anghelache sosit în inspecţie, pentru a vedea cum decurge pregătirea "cîinilor".

Dinamoviştii au organizat o întîlnire a unor copii din Zărneşti, dintr-un centru de plasament, puştii dorind să-i vadă pe viu pe elevii lui Flavius Stoican. Acţiunea a fostintermediată de Dan Capatos, vedetă Antena 1 şi vechi susţinător al "cîinilor", şi de Cristi Bobar, directorul sportiv al echipei.

Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al grupării, s-a ocupat de cadourile pentru ţînci, cei 12 copii prezenţi la Hanul "Mureşenilor" primind sacoşe cu dulciuri din partea jucătorilor din Ştefan cel Mare.Vali Lazăr şi ceilalţi dinamovişti s-au conversat preţ de cîteva minute cu tinerii lor fani, vizibili emoţionaţi, după care s-au făcut poze de grup.

"Este normal să fim apropiaţi de suporteri sau de oameni simpli care vor să interacţioneze cu noi. Ne-au mai descreţit frunţile după un antrenament epuizant de dimineaţă. Parcă puştii au adus şi soarele cu ei, după atîteazile de ploaie", a mărturisit căpitanul "haitei", Laurenţiu Rus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.