CM 2014

VIDEO+FOTO Tînăr şi Original » Belgia a lovit Rusia pe final, 1-0, şi este calificată în optimi

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trimis pe teren în locul unui Lukaku absent, puştiul Origi, 19 ani, a dat lovitura cu două minute înainte de sfîrşit


Comparaţiile cu Belgia - URSS din '86 nu-şi au rostul. Pe Maracana e un joc departe de faima predecesorilor, ocazii rare, puţine clare. Faizulin îl pune degeaba la-ncercare pe Courtois (14), misiunea belgiană îi revine lui Mertens, dar Akinfeev e departe de portarul ezitant din prima partidă şi respinge (34). Cel mai aproape de gol e Kokorin: reia pe lîngă din 8 metri. Îşi ascunde capul trădător, e genul de meci în care indigoul e prea uzat ca să te mai întîlneşti cu ocazia şi a doua oară.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Final aglomerat
Căci toate şansele se vor înghesui în ultimele zece minute! Mai întîi, Eşcenko şutează spre "lung", pe lîngă bară. Aproape. E ultima zvîcnire rusească şi timpul pentru rezervele lui Wilmots! La fel ca-n partida de debut, doi jucători trimişi pe teren de antrenorul Belgiei schimbă soarta. Mirallas loveşte doar bara din lovitură liberă, însă anunţă golul lui Origi: la doar 19 ani, atacantul încheie o fază croită ideal de Hazard (88). Belgia învinge cu 1-0 şi se califică în "optimi", Rusia aşteaptă ultima etapă!

Penalty refuzat ruşilor
În minutul 27, Alderweireld l-a trîntit în careu pe Kanunnikov. Brych n-a acordat lovitură de pedeapsă, însă reluările au demonstrat că existau circumstanţe de penalty.

Clasamentul grupei şi tabloul Campionatului Mondial sînt aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.