Rugby

Trofeu cedat » Cîştigătoare a ultimelor două ediţii, România a pierdut ieri meciul decisiv în faţa celor de la Emerging Ireland

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

România şi Emerging Ireland au intrat ieri în meciul decisiv pentru trofeul IRB Nations Cup cu un parcurs impecabil. Două victorii din două meciuri.

Într-o zi cu mult soare, cum nu mai fusese de ceva vreme în Bucureşti, spectatorii au umplut Stadionul Naţional Arcul de Triumf cu gîndul de a-i vedea pe Stejari cîştigînd pentru a treia oară consecutiv titlul. Competiţia este organizată în Capitală din 2007. Oricît au cîntat şi i-au încurajat cei din tribune, nu i-au putut duce pe favoriţii lor spre victorie. A doua echipă a Irlandei a fost mai puternică şi s-a impus cu 31-10. Chiar dacă rugbyştii români au dominat finalul de meci, nu au putut remonata diferenţa de pe tabelă, care era de 21 de puncte. Cu un eseu de penalizare, România s-a apropiat, dar nu mai era timp pentru nimic.

Tot ieri, în finala mică, Uruguay a trecut de Rusia cu 13-6 şi s-a clasat pe poziţia a treia, astfel că podiumul acestei ediţii a arătat astfel: 1. Emerging Ireland, 2. România, 3. Uruguay.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.