Liga 1

Steliano Filip este sincer: "Îmi place mai mult acum să joc fundaş stînga. Mă ajută să fiu la echipa naţională"

Steliano Filip

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 23 June 2014

"Stelule, vreau să te joci cu vorbele, cum te joci cu mingea", i-a transmis Flavius Stoican lui Steliano Filip înainte de dialogul cu presa. "Sau cu aparatele la forţă", a completat fundaşul stînga.

Flavius l-a nominalizat într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor la începutul lunii, spunînd că va fi surpriza plăcută a "cîinilor" în proximul sezon. "Mă bucur că Mister mă vede sus, dar pentru asta trebuie să muncesc mai mult, ca să nu-l dezamăgesc.

Îmi doresc să fiu sănătos, pot evolua pe orice post îmi cere antrenorul. Poate că îmi place mai mult acum fundaş stînga, mai ales că şi domnul Piţurcă m-a convocat la lot pe acest post".

Vali Lazăr a fost ziarist de ocazie: "Spune-ne dacă se lasă Raţ, cine va fi fundaşul stînga al "naţionalei"?" sau "Zi-ne şi nouă cît alergi pe suta de metri!".

De-abia scăpat de întrebările colegului de echipă, Filip a explicat: "Lucrez suplimentar la sală, să fiu apt sută la sută. Mi-e dor să joc fotbal, am avut ceva probleme medicale. Văd Dinamo pe unul din primele patru locuri. Cred că vom face o figură frumoasă".

"Cît am fost la Dinamo, am avut bani în buzunar. Cred că nu vom avea problem financiare"
Steliano Filip, fundaş Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.