Liga Campionilor

Are jucători de Mondial! » Punctele forte ale adversarei Stelei, Strømsgodset, campioana Norvegiei

Adam Kwarasey

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday, 23 June 2014

Steaua a nimerit echipa cea mai puternică din lista adversarilor din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Strømsgodset e campioana Norvegiei din sezonul trecut, iar în acest moment e pe locul 2, la 6 puncte în spatele liderului Molde.
Echipa antrenată de David Nielsen are în componenţă cîţiva jucători foarte bine cotaţi. Lider la acest capitol este Lars Vilsvik, cotat de site-ul transfermarkt.de la 2,1 milioane de euro. De asemenea, fundaşul central Kim André Madsen, 25 de ani, e evaluat la 1,6 milioane de euro. Ambii au strîns deja cîteva selecţii la naţionala Norvegiei.

La minimum un milion mai sînt cotaţi Adam Kwarasey, Jörgen Horn şi ghanezul Bismark Adjei-Boateng.

Golgeterul echipei din sezonul în curs, din care s-au scurs 13 etape, este uriaşul atacant ungur Péter Kovács, cu 6 goluri. În vîrstă de 36 de ani şi înalt de 1,98 m, Kovács a adunat 10 selecţii în naţionala maghiară, pentru care a marcat un gol.

În poarta celor de la Strømsgodset este ghanezul Kwarasey, care face parte din lotul africanilor la Mondialul din Brazilia. Kwarasey a fost titular în poarta Ghanei la primul meci din grupă, 1-2 cu SUA.

Echipa tip, 4-2-3-1:
Kwarasey - Vilsvik, Storbaek, Saetra, Hamoud - Olsen, Abu - Storflor, Oedegaard, Wikheim -  Kovacs

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.