CM 2014

S-a făcut voia lui Jose Mourinho! Thibaut Courtois a fost dat de gol: vine sigur la Chelsea!

Thibaut Courtois, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 iunie 2014

Jose Mourinho nu antrenează nici o echipă de la Mondialul din Brazilia, însă portughezul stă cu ochii pe fiecare jucător şi plănuieşte un sezon de foc pentru echipa de club, Chelsea Londra. "The Special One" şi-a asigurat un post vital pentru sezonul viitor: cel de portar

Multă vreme, sosirea lui Thibaut Courtois pe Stamford Bridge a fost o enigmă. Portarul împrumutat de Chelsea celor de la Atletico Madrid a spus că vrea să mai rămînă un sezon în Spania, dar s-a dovedit că Mourinho are alte planuri.

În vîrstă de 22 de ani, Courtois a închis poarta Belgiei, în ultimul meci, contra Rusiei, scor 1-0 pentru "diavolii roşii", şi se pregăteşte ca, după CM, să vină la Chelsea, acolo unde Mou l-a anunţat pe veteranul Petr Cech că trebuie să se mulţumească cu postura de rezervă.

Informaţia a fost dezvăluită într-o discuţie privată dintre selecţionerul Belgiei, Marc Wilmots, şi Gerard Houllier, fostul antrenor al lui Liverpool, devenit analist sportiv.

Houllier l-a întrebat pe Wilmots unde va juca portarul în noul sezon, iar Wilmots a replicat: "Se va întoarce la Chelsea, desigur".

Houllier: "Atunci îl vînd pe Cech?"
Wilmots: "Dacă e nevoie, da".

Cotidianul spaniol AS a scris că Atletico Madrid l-a informat pe Courtois că va începe antrenamentele cu Chelsea în noul sezon. Jose Mourinho a anunţat la finalul sezonului trecut că şi-l doreşte pe Courtois.

Click aici pentru o secţiune specială dedicată Cupei Mondiale! Află cele mai interesante statistici, infografii şi urmăreşte meciurile liveTEXT cu o grafică de excepţie!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.