Liga Campionilor

Antrenorul norvegienilor de la Strømsgodset o caracterizează pe Steaua şi trage concluzia: "Trebuie să facem meciul vieţii"

David Nielsen. sursă foto: dagbladet.no

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 iunie 2014

Tehnicianul echipei Stromsgodset IF, David Nielsen, a declarat că Steaua este cel mai dificil adversar pe care gruparea norvegiană îl putea întîlni în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
"Steaua este un adversar foarte puternic, vor fi două meciuri extrem de grele. Este cel mai dificil adversar pe care îl puteam întîlni, trebuie să jucăm mai bine ca niciodată. Ştiu că Steaua e o echipă bună, a cîştigat campionatul României în dauna echipei Astra, pe care am întîlnit-o în iarnă într-un amical şi am învins-o cu 1-0. Steaua are mulţi jucători români foarte buni, care constituie o parte importantă a echipei naţionale.

Ca să ne calificăm trebuie să jucăm cele mai bune două meciuri pe care le-a jucat vreodată Stromsgodset. Asta este Liga Campionilor, trebuie să dai piept cu cei mai buni. Ne vom pregăti foarte bine pentru dubla cu Steaua", a spus Nielsen pentru cotidianul norvegian Verdens Gang, citat de Mediafax.

Strømsgodset şi-a pierdut antrenorul pe care l-a avut în ultimii 6 ani în această vară » L-a înlocuit cu un tehnician controversat

Are jucători de Mondial! » Punctele forte ale adversarei Stelei, Strømsgodset, campioana Norvegiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.