Liga 1

Cristi Todea şi Florin Dan continuă la Gaz Metan în sezonul viitor » 5 jucători au plecat de la echipă

Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de Cosmin Prişcă  —  Wednesday, 25 June 2014

Mijlocaşii Cristi Todea şi Florin Dan au ajuns la un acord cu conducerea grupării medieşene pentru prelungirea angajamentelor care au expirat la finalul campionatului trecut.

Astfel, cei doi au semnat pe încă un sezon cu echipa pregătită de tehnicianul Cristi Dulca. "Am mai avut ceva oferte în această perioadă însă, în cele din urmă, s-a găsit o soluţie şi am decis să rămîn la Mediaş. Ne aşteaptă un sezon foarte dificil, avînd în vedere faptul că vor retrograda şase echipe, dar sper ca finalul campionatului să ne găsească tot în liga I", a afirmat Todea.

În altă ordine de idei, Bawab şi Alex Munteanu au decis să nu-şi mai prelungească contractele cu Gaz Metan, iar Mărkuş, Robertson şi Kumada şi-au reziliat pe cale amiabilă angajamentele cu gruparea medieşeană.

Altfel, echipa a intrat de ieri într-o perioadă de pregătire centralizată de 10 zile care se va desfăşura la Mediaş, interval în care va susţine şi două meciuri de verificare. Medieşenii vor întîlni joi pe ASA Tg. Mureş, iar pe 1 iulie vor evolua contra celor de la Pandurii Tg. Jiu. Următorul amical este programat de data de 10 iulie, la Cluj, cu CFR, după care gaziştii vor pleca timp de o săptămînă în Ungaria, pentru alte două partide amicale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.