Liga 1

Vor să plece » Două dintre vedetele lui Dinamo sînt cu gîndul la un transfer în străinătate

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo este în insolvenţă şi nu are voie în cupele europene, iar doi dintre elevii lui Flavius Stoican sînt cu mintea în străinătate

Cosmin Matei şi Dorin Rotariu speră să li se înlesnească dinspre conducerea grupării un transfer pe alte meleaguri. Mai mult, decarul dinamoviştilor a plecat mai devreme cu o zi din cantonamentul de la Săcele, după o discuţie mai rece cu antrenorul.

"Era descumpănit, de parcă picase cerul pe el. Vrea neapărat să plece în străinătate", au dezvăluit coechipierii. "Nu vreau să te văd aşa supărat. Ar fi bine să-ţi bagi minţile în cap şi să-ţi fie mintea la Dinamo!", i-a transmis Stoican lui Matei. "Are şi ceva probleme cu bunica lui, plus alte chestiuni personale, iar diverşi impresari i-au băgat în cap că poate ajunge la Hamburg sau prin Belgia", au mai spus şefii.

"Mi-e bine şi dacă plec, şi dacă rămîn"
Dorin Rotariu a lăsat să se înţeleagă, ieri, după ce-a efectuat vizita medicală, că şi el agreează un transfer extern: "Nu ştiu dacă am vreo ofertă concretă, nu discut eu cu cluburile. Mie mi-e bine şi dacă rămîn, şi dacă plec, adică sper să fie bine. Dacă plec, să merg undeva la mai bine, unde să pot creşte, nu să mă duc undeva unde să stagnez".


"Pînă să ajungă într-un campionat puternic, Roti să arate ce poate la Dinamo, are şi calitate, şi caracter! Matei aşteaptă o ofertă concretă, dar de la o echipă puternică. Eu vreau ca ei să fie cu gîndul la Dinamo. Amîndoi să fie atenţi la ceea ce facem la echipă!"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo


4 milioane de euro ar vrea roş-albii pe Dorin Rotariu, plus alte două milioane de euro pe Cosmin Matei. Cei doi nu au vreo ofertă clară, în acest moment, fiind doar monitorizaţi de diverse echipe



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.