Liga 1

Mircea Lucescu explică succesul Stelei din ultimii doi ani şi-l atenţionează pe Costel Gâlcă: "Trebuie să înţeleagă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 June 2014

Mircea Lucescu a comentat situaţia de la Steaua după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf şi spune că e convins că pentru Costel Gâlcă va fi o misiune grea.
"Lui Gâlcă nu o să-i fie uşor, pentru că echipa are un stil de joc, este obişnuită cu un anumit mod de comportament, cu o anumită filosofie, trebuie ca antrenorul să intre în filosofia echipei, să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat şi ceea ce i-a dus la succes”, a declarat Lucescu la DigiSport.

Il Luce crede că pentru Steaua va fi mai dificil să ia din nou titlul:

"Nu cred că va fi uşor pentru Steaua. E o echipă cu experienţă în campionatul nostru, sigur că în această perioadă ei au avut o forţă financiară care a depăşit-o pe cea a celorlalte echipe, asta i-a ajutat foarte mult, au profitat şi de căderea lui Rapid şi de cea a lui Dinamo sau a altor echipe importante, precum cele din Cluj şi Timişoara.

Stabilitatea fianciară care le-a permis să ducă pînă la sfîrşit campiontul, în condiţiile în care ei au transferat cei mai valoroşi fotbalişti din ţară. Nu ştiu ce se va întîmpla în continuare, dar ar fi bine pentru fotbalul românesc să existe cel puţin 4-5 echipe care să se bată la titlu”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.