CM 2014

Africanii fac lucruri trăsnite în Brazilia » Nigerienii şi-au anulat antrenamentul şi au dat ultimatum: banii sau nu jucăm!

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 iunie 2014

După ce ghanezii au cerut 3 milioane de dolari pentru a se prezenta la meciul cu Portugalia, bani ce au fost trimişi cu avionul din ţară, şi alţi jucători africani se "remarcă" la Mondial. Nigerienii au refuzat să se antreneze pe motiv că n-au ajuns la un acord privind primele de calificare în optimi.

Potrivit goal.com, Obi Mikel şi colegii săi au cerut o şedinţă cu reprezentanţii federaţiei, în care şi-au cerut banii pe care FIFA îi oferă Nigeriei pentru calificarea din grupe. Chiar dacă FIFA n-a făcut încă plăţile, jucătorii africani au solicitat ca federaţia să le dea deja banii înainte de meciul cu Franţa, de luni.

Ieri, presa şi un grup de fani au aşteptat naţionala Nigeriei pentru antrenament, dar reprezentanţii echipei au informat că fotbaliştii sînt într-o şedinţă. Pînă la urmă, nigerienii au anulat antrenamentul.

Nigerienii vor să evite repetarea episodului de la Mondialul din 2010, cînd federaţia a amînat oferirea primelor de calificare. Şi au trecut la ameninţări: banii sau nu vor face deplasarea pentru partida cu Franţa.

Clasamentul şi tabloul complet al Campionatului Mondial!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.