Liga 2

CS U Craiova este atacată cu un miting la Adunarea Generală a FRF!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 iunie 2014

Vîlcenii au de gînd să protesteze mîine, în faţa sediului FRF, şi să ceară ”retrogradarea” CS Universităţii şi promovarea formaţiei din Zăvoi, invocîndu-se celebrul articol 54.

CS Universitatea Craiova a promovat, sportiv, în Liga 1, a demarat deja antrenamentele, aflîndu-se în cantonament în Slovenia, după ce şi-a asigurat serviciile a 11 fotbalişti pentru proximul sezon.

Doar că gruparea din Bănie aşteaptă şi "verde" din partea FRF, sau chiar a TAS, în cazul în care federaţia va bara accesul oltenilor în prima divizie. CSM Rîmnicu Vîlcea, care vînează locul Craiovei din Liga 1, vrea să aducă manifestanţi la Bucureşti, mîine, în faţa sediului FRF, cînd se va desfăşura şedinţa Adunării Generale a FRF.

Cei din Zăvoi consideră că, în conformitate cu articolul 54, CSU Craiova nu ar trebui să primească dreptul de a evolua în prima divizie, pentru că nu are cei 3 ani de afiliere prevăzuţi în Statutul FRF. Vîlcenii au demarat de mai multe zile procedurile legale pentru a obţine autorizaţia de miting.

Şefii CSU Craiova susţin că nu se tem de o eventuală nepromovare a grupării, la "masa verde", acuză că omologii din Zăvoi sînt consiliaţi de avocatul lui Adrian Mititelu, Mircea Moise, şi sînt dispuşi să-şi caute dreptatea la Lausanne. "Ne-am interesat deja la TAS, avem semnale clare că acolo vom avea cîştig de cauză", susţin conducătorii din Bănie.

cifră
250 de suporteri ai CSM Rîmnicu Vîlcea sînt aşteptaţi mîine în Capitală spre a protesta la Casa Fotbalului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.