Liga 1

Reclamat la UEFA » Dinamo se va adresa forului continental pentru a-l ”taxa” pe Steven Thicot, dat dispărut

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo pleacă astăzi spre Anglia, pentru un stagiu de pregătire, ultimul înaintea startului ediţiei 2014/2015, dar Flavius Stoican nu se poate baza pe francezul Steven Thicot.
Aşa cum Gazeta a informat de săptămîna trecută, fundaşul de 27 de ani este dat dispărut de către oficialii "cîinilor", care au încercat în mai multe rînduri, fără succes, să dea de jucătorul achiziţionar vara trecută. Conducătorii grupării iau în calcul să se adreseze UEFA, existînd posibilitatea ca fotbalistul să fie suspendat, nu doar amendat!

"Nu ştim ce planuri are Steven, ce nemulţumiri, pentru că nu ni le-a formulat. A luat-o pe un alt drum, nu al dialogului, n-a fost corect faţă de Dinamo", au comentat şefii. Deja amenda pe care Thicot ar primi-o, în eventualitatea unei reveniri, depăşeşte cuantumul salariului lunar, de 7.000 de euro.

Apropiaţi ai francezului susţin că acesta ar fi nemulţumit de o restanţă salarială de o lună! "Noi am avut şi 4 luni de întîrziere şi n-am făcut atîtea figuri, dar sînt alţii care nu înţeleg situaţia clubului", au povestit elevii lui Stoican.


2 goluri

în 20 de partide de Liga 1 a înscris Thicot pentru Dinamo


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.