Liga 1

CS U Craiova a fost afiliată, iar preşedintele Răzvan Burleanu a dezvăluit de ce echipa poate evolua în Liga 1

foto: Ştefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 iunie 2014

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că articolul 54 din Statutul federaţiei a fost eliminat, astfel că gruparea CS Universitatea Craiova are dreptul de a promova în Liga I.

Totuşi, promovarea CSU Craiova va fi certă doar după omologarea rezultatelor de către Comitetul Executiv şi după ce se va pronunţa Comisia de Disciplină a FRF în speţele avute pe rol în acest caz.

"Avem nevoie şi de o decizie de Comitet Executiv, ca să omologăm rezultatele şi bineînţeles atît timp cît regulamentele federaţiei prevăd acest drept de promovare, implicit ar decurge şi acest fapt.

Comisa de Disciplină a FRF nu s-a pronunţat din acest punct de vedere. Prin urmare, aşteptăm inclusiv o decizie a acestei comisii. Şi au pe rol şi această speţă. Acel articol (n.r. - 54) a fost eliminat din noul statut al FRF.

Noul statut aprobat astăzi elimină acel articol din statut, pentru că nu poţi fi la liga a IV-a de exemplu şi să stai trei ani fără să ai dreptul de promovare. Pînă astăzi s-a aplicat vechiul statut. De astăzi, tuturor membrilor federaţiei li se aplică noul statut", a spus Burleanu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.