Amicale

"Cîinii", primul amical al verii 2014: adversar din liga a 10-a! Iarbă ca pe Old Trafford la antrenamente

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 28 iunie 2014

Roş-albii au ajuns în Anglia, unde vor efectua un stagiu de pregătire cu meciuri amicale. Fostul castel, acum hotelul De Vere Mottram Hall, i-a impresionat pe elevii lui Flavius Stoican.

Iarba gazonului unde jucătorii din "Ştefan cel Mare" se vor antrena este similară cu cea de pe Old Trafford, aflat nu foarte departe de cantonamentul roş-albilor. "Ni s-a spus că e acelaşi tip de gazon. L-am văzut, arată super", au comentat oficialii dinamovişti.

Laude pentru Dinamo
S-a fixat încă un meci de verificare, în afara celor trei stabilite deja, cu Connah"s Quay, Hearts of Midlothian şi Ludogoreţ Razgrad, echipa lui Cosmin Moţi. Luni, poimîine, de la ora 21:00, Dinamo are primul amical al verii, adversarul provenind din liga a 10-a! Cheadle Town este echipa cu care se vor antrena "cîinii", iar britanicii sînt mai mult decît fericiţi de partidă.

"Un meci fantastic pentru noi, vom juca împotriva unui club emblematic, foarte cunoscut în Europa. Vom avea un meci greu pentru că Dinamo are un lot format numai din jucători internaţionali", au scris englezii pe propriul site.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.