CM 2014

Selecţionerul Algeriei, Vahid Halilhodzici, s-a supărat pe ziarişti înaintea meciului istoric cu Germania: "Lăsaţi Ramadanul! Sîntem la fotbal aici!"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri a început luna sfîntă a musulmanilor, cînd credincioşii postesc pînă la asfinţitul soarelui. Dar antrenorul bosniac i-a certat pe reporteri că tot îl întreabă de Ramadan


Mîine, algerienii vor juca primul lor meci din istorie în "optimile" Mondialului. Porto Alegre îi aşteaptă, nemţii şi mai mult, dar selecţionerul magrebienilor nu se poate concentra. Toată lumea îl întreabă de Ramadan, nu de cum pregăteşte confruntarea cu Low, Klose şi  Lahm.

Cea mai importantă sărbătoare musulmană a început ieri şi durează 30 de zile, perioadă considerată luna sacrificiului, cînd cei ce cred în profetul Mohamed ţin post din zori şi pînă după apusul soarelui. Inclusiv jucătorii lui Vahid Halilhodzici ar trebui să respecte luna sfîntă.

De aceea, o ziaristă braziliană a vrut să-l întrebe pe antrenorul bosniac în vîrstă de 61 de ani dacă Slimani, Feghouli, Brahimi şi coechipierii lor postesc. Numai că Halilhodzici i-a făcut semn că nu vorbeşte despre acest subiect de cînd a auzit cuvîntul Ramadan. Şi nu i-a răspuns.

Zece minute mai tîrziu, un reporter algerian a insistat să pună el ultima întrebare. A fost lăsat, dar tot despre Ramadan voia să discute. Moment în care Halilhodzici chiar s-a înfuriat:
- "Cum de îndrăzneşti să mă întrebi tot despre Ramadan, cînd ai văzut că am refuzat înaintea ta un alt reporter?", l-a certat tehnicianul, continuînd pe acelaşi ton ridicat: "Aici nu discutăm decît despre fotbal. Lăsaţi-mă cu Ramadanul!".


2 oameni au murit şi 31 au fost răniţi în Algeria după ce echipa lui Halilhodzici s-a calificat în "optimile" CM

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.