Liga Campionilor

S-a stabilit ora meciului tur cu Stromsgodset! Antrenorul norvegienilor o vede pe Steaua favorită, casele de pariuri spun altceva

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 June 2014

Steaua va juca primul meci din turul 2 preliminar pe 16 iulie, în deplasare la Drammen. Partida contra celor de la Stromsgodset va începe la ora 20:30, urmînd ca fanii stelişti să-şi poată cumpăra tichete de pe site-ul oficial al echipei lor, începînd de luni dimineaţă.

Manşa retur de la Bucureşti va avea loc pe 23 iulie, momentan nefiind stabilite ora şi stadionul unde se va juca. "Disputa cu Steaua pleacă de la o concluzie clară. E evident că Steaua e o echipă uriaşă, e mare favorită, iar rolul nostru e să facem în aşa fel încît să-i creăm cît mai multe neplăceri şi disconfort.

Normal că îmi doresc calificarea, dar trebuie să fiu şi realist. Am căzut cu cel mai greu adversar posibil. Chiar va fi greu, dacă nu cumva imposibil", a declarat, pentru Gazetă, antrenorul norvegienilor, David Nielsen.

Norvegienii favoriţi la meciul tur

Casele de pariuri au început deja să ofere cote pentru primul meci european pe care Steaua îl va juca în Liga Campionilor. La meciul tur, norvegienii de la Stromsgodset sînt favoriţi, avînd cota 2,25 pentru o victorie în faţa campioanei României, în timp de steliştii au cota 2,90 pentru un succes.

Pentru un rezultat de egalitate, casele de pariuri dau cota 3,20. În schimb, în ceea ce priveşte calificarea, Steaua e clar favorită, cota 1,30, iar scandinavii au 3,20! Pentru un meci cu peste 3 goluri în tur, bookmakeri dau cota 1,85.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.