Tenis

Cu ea se bate Simona Halep pentru un loc în "sferturile" de la Wimbledon » Are 20 de ani şi s-a mai întîlnit o dată cu sportiva noastră

Zarina Diyas, FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iunie 2014

După ce a învins-o pe Belinda Bencici, 6-4, 6-1, Simona Halep o va întîlni în optimile de finală pe Zarina Diyas, locul 72 WTA. Jucătoarea din Kazakhstan este a 4-a adversară consecutivă pe care o întîlneşte la Wimbledon, care nu este printre primele 70. Precedentele au fost Teliana Pereira (85 WTA), Lesia Tsurenko (170 WTA) şi Belinda Bencic (71 WTA).

Românca, care tocmai a devenit favorita numărul 1 după eliminările lui Na Li şi Serena Williams, are mari şanse să treacă mai departe avînd în vedere experienţa mult superioară, dar şi forma bună prin care trece.

Cele două s-au mai întîlnit o singură dată, chiar la începutul anului.  Simona Halep a învins-o pe Diyas în turul 3 la Australian Open, 1-6, 4-6. Jucătoarea din Kazakhstan venise din calificări şi cîştigase 5 meciuri înainte de disputa cu Halep.

Sportiva de pe locul 72 mondial nu are nici o performanţă notabilă la turneele WTA, cîştigînd însă 5 turnee de categorie ITF. Pînă acum le-a învins la Wimbledon pe Kristina Mladenovici, Carla Suarez Navarro şi Vera Zvonareva. 
Simona Halep - Zaryna Diyas va fi marţi, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.