Campionate

Jose Mourinho construieşte o superechipă la Chelsea » După Cesc Fabregas, englezii au pregătit 60 de milioane de lire pentru un alt mijlocaş

FOTO: archive.indianexpress.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iunie 2014

Jose Mourinho nu mai acceptă încă un an fără trofeu la Chelsea şi este decis să facă tot ce poate pentru a construi o superechipă. Pe lista portughezului este şi Paul Pogba, vedeta lui Juventus, asta după ce albaştrii l-au luat şi pe Cesc Fabregas de la Barcelona. 

Chelsea a pregătit 60 de milioane de lire pentru a aduce mijlocaşul de 21, care ar urma să facă echipă la mijlocul terenului cu spaniolul Cesc Fabregas. Astfel, francezul ar reveni în Anglia, de unde a plecat în urmă cu 2 ani, după un conflict cu Sir Alex Ferguson.

Manchester United l-a pierdut gratis, iar acum Van Gaal şi l-ar dori şi el, însă sînt mari şanse ca jucătorul să meargă la Chelsea, oferta fiind uriaşă, mult peste ceea ce "Diavolii" oferă.

Paul Pogba a făcut un sezon excelent la Juventus, unde este unul dintre cei mai apreciaţi jucători. Totuşi, suma pe care londonezii o oferă în schimbul jucătorului îi îndeamnă pe şefii lui Juventus să se despartă de jucător, anunuţă DailyMail.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.