Campionate

La o lună distanţă de la interimatul la United, Giggs mărturiseşte: "Mi-am dat seama după primele meciuri"

Sursa: telegraph.co.uk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iunie 2014

Legenda lui Manchester United, Ryan Giggs, care a ocupat şi postul de antrenor interimar al echipei după îndepărtarea lui David Moyes, a recunoscut că nu a fost pregătit pentru o funcţie atît de importantă.

Fostul mijlocaş galez a fost numit antrenor secund de noul tehnician al lui United, Louis van Gaal, iar reunirea echipei şi prima parte a pregătirii vor fi efectuate sub comanda lui Giggs.

Louis van Gaal încă este cu echipa Olandei la Campionatul Mondial şi joacă în optimile de finală contra Mexicului.

"Sunt încîntat că voi avea ocazia să lucrez cu Louis van Gaal. Este un antrenor formidabil, care a avut rezultate mari peste tot pe unde a fost", a declarat Ryan Giggs.

Fostul fotbalist, acum în vîrstă de 40 de ani, a recunoscut că este "necopt" pentru funcţia de manager al "diavolilor" şi a făcut cîteva precizări despre perioada pe care a avut-o după preluarea băncii tehnice a lui Manchester United.

"Cînd mi s-a propus să mă ocup de echipă, am fost foarte fericit. Am avut şi noroc, rezultatele mi-au fost favorabile, iar echipa a arătat destul de bine.

Totuşi, în timp ce problemele apăreau, îmi dădeam seama că nu sunt pregătit să trec direct de pe gazon în postul de manager. Este o poziţie în care este nevoie de multă experienţă. Cele mai multe lucruri le-am învăţat de la Sir Alex Ferguson", a spus Ryan Giggs pentru jurnaliştii de la dailystar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.