CM 2014

Scandal imens la Mondial! » Un oficial brazilian acuzat că ar fi bătut un jucător chilian la vestiare: "Eu doar m-am apărat!"

:rel:d:bm:GF2EA6S1JBU01

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iunie 2014

Membrii delegaţiei chiliene şi un post TV din ţară, TVN, acuză că directorul de comunicare al federaţiei braziliene, Rodrigo Paiva, l-ar fi lovit la vestiare pe atacantul Mauricio Pinilla! Incidentul s-a petrecut în prima repriză a meciului Brazilia - Chile.

Conform Jornal do Brasil, Maria José Vasconcelos, purtătorul de cuvînt al delegaţiei chiliene, a declarat că FIFA deţine imagini care confirmă povestea petrecută la vestiare.

Rodrigo Paiva nu a negat incidentul, dar a spus că doar l-a împins pe atacantul chilian, fără să-l lovească. "Pinilla s-a repezit la mine şi eu doar m-am apărat. Aşa că l-am împins şi eu", a spus Paiva, care a dezvăluit că a fost atacat şi de asistentul selecţionerului Jorge Sampaoli, Sebastián Beccacece. Acesta a fost surprins la un moment dat certîndu-se aprig şi cu Scolari, antrenorul brazilienilor.

Postul TVN susţine că incidente au fost şi pe teren. Fred a fost lovit de Gary Medel şi a încercat să contraatace, dar au intervenit alţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic şi cei doi fotbalişti s-au liniştit.

"N-am văzut nimic clar. Era o învălmăşeală şi atît", a spus David Luiz.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.