CM 2014

VIDEO Reacţia uluitoare a lui Arjen Robben după simularea grosolană din minutul 68!

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 iunie 2014

Olanda a avut un penalty neacordat în prima repriză a meciului din optimi cu Mexic, cînd Arjen Robben a fost faultat de Moreno, dar Pedro Proenca a lăsat jocul să continue.


UPDATE Arjen Robben spune că a fost penalty clar la faza din care naţionala sa a obţinut calificarea în "sferturi". "Adversarul m-a lovit o dată în tibie şi apoi m-a lovit iar. Dacă nici ăla nu e penalty înseamnă că nu mă pricep la fotbal!"

Robben şi-a făcut însă "mea culpa" pentru simularea evidentă din repriza a doua, din minutul 68: "Vreau să cer scuze tuturor. A fost o simulare grosolană, într-adevăr. Nu trebuia să fac asta. E îngrozitor şi stupid!".

***********
Robben a mai avut o încercare şi în repriza a doua, însă căderea superstarului olandez a fost cel puţin amuzantă.

Atacantul a călcat pe piciorul unui fundaş mexican deja căzut pe gazon, iar apoi a avut o simulare grosolană.

VIDEO cu faza în care Robben cere al doilea penalty

Imediat au apărut şi reacţiile împotriva lui Robben, iar fostul mare fotbalist Gary Lineker a explicat că acesta este şi motivul pentru care olandezul nu a primit lovitură de pedeapsă în prima repriză. La fel de acid a fost şi tenismanul Janko Tipsarevici.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.