CM 2014

Louis van Gaal a surprins cînd a explicat care a fost momentul cheie pentru revenirea Olandei şi calificarea în "sferturi"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iunie 2014

Louis van Gaal şi-a lăudat jucătorii pentru că nu au renunţat să creadă în calificare pînă la final. Selecţionerul olandez a dezvăluit şi care a fost momentul cheie pentru revenirea Olandei în faţa Mexicului. 



"Pauză pentru hidratare din repriza a doua a fost una dintre cheile victoriei noastre, pentru că am putut să fac o schimbare strategică şi acolo am reuşit să egalăm. A fost un mod inteligent de a profita de acea pauză.

Jucătorii au demonstrat că au o încredere gigantică, au crezut în ei pînă la finalul meciului. Am fost foarte uniţi pînă în ultimul minut şi cred că am fost şi mai bine pregătiţi decît mexicanii.

E un atu că pot schimba sistemul, iar jucătorii se adaptează foarte bine. Sneijder e unul dintre cei mai în formă jucători ai mei, aleargă cel mai mult şi are o tehnică impresionantă".

Olanda a învins cu 2-1 Mexic. Echipa lui Miguel Herrera a deschis scorul, dar elevii lui Van Gaal au egalat cu două minute înainte de final şi au înscris golul calificării în prelungiri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.