CM 2014

Cum l-a ratat Manchester United pe James Rodriguez » Starul Mondialului a fost ignorat de Sir Alex Ferguson!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iunie 2014

James Rodriguez e omul momentului la Campionatul Mondial din Brazilia, unde a reuşit să înscrie de 5 ori în 4 meciuri pentru naţionala Columbiei, calificată în sferturile de finală.

Superstarul de 22 de ani al lui AS Monaco e dorit în acest moment de toate marile forţe ale Europei, inclusiv de Manchester United, echipă care îl putea aduce încă din 2010 pe Old Trafford.

De ce nu s-a realizat transferul? Sir Alex Ferguson a ignorat propunerea agenţilor lui James, iar atacantul a ajuns la FC Porto, anunţă The Guardian.

United a transferat însă alt atacant cîteva săptămîni mai tîrziu. Bebe, care abia semnase cu Vitoria Guimaraes, s-a trezit peste noapte în tricoul "diavolilor roşii", deşi Sir Alex habar n-avea cine e şi nu-l văzuse niciodată jucînd!

Mai mult, Manchester a plătit 9 milioane de euro, iar pînă în momentul de faţă a evoluat în numai 7 partide, fiind împrumutat la Beşiktaş, Rio Ave şi Pacos de Ferreira.

Transferul de la Banfield al lui James Rodriguez ar fi costat puţin peste 6 milioane de euro! A ajuns la Porto, unde a cîştigat 8 trofee, inclusiv Europa League.

AS Monaco a plătit pentru el şi pentru Joao Moutinho 70 de milioane de euro anul trecut şi a încheiat pe 2 primul sezon de la revenirea în Ligue 1, în spatele celor de la PSG.

Real Madrid este interesată de un posibil transfer, iar jucătorul a declarat deja că i-ar plăcea să evolueze pentru "galactici", campionatul Spaniei fiind preferatul său.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.