Nationala

VIDEO Oscar Cordoba descrie în premieră golul de poveste încasat de la Gică Hagi în '94: "M-a păcălit! A fost un şut irepetabil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 iunie 2014

Theodor Jumătate, reporterul Gazetei prezent în Brazilia la CM, a stat de vorbă cu Oscar Cordoba, legendarul portar columbian. Cordoba a descris golul fantastic primit de la Gică Hagi la CM '94, cînd România a învins Columbia cu 3-1:
"Crezi că aş putea să-l uit vreodată? N-am dormit multe nopţi. M-am tot gîndit cum a putut să mă păcălească Hagi. Am vrut să i-o iau înainte, să intuiesc ce va face. Şi am intuit aşa de bine încît am luat gol. Am fost convins că va centra, de aceea am ieşit. Dar n-a centrat. Hagi m-a simţit şi a tras direct.

Acel şut a fost irepetabil, pentru că nu-ţi dădeai seama imediat care e direcţia mingii. Cînd am vrut să mă retrag, a fost prea tîrziu".

Citeşte în ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, sau în ediţia digitală, interviul complet cu Oscar Cordoba, în care explică de ce-l consideră pe Mircea Lucescu cel mai bun antrenor din carieră şi ce amintiri are cu Daniel Pancu şi Adrian Ilie.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.