Liga 1

Flavius Stoican anunţă o schimbare esenţială pentru Dinamo » Tehnicianul laudă un fotbalist, dar îl şi atenţionează ;)

foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 01 July 2014

Chiar dacă le-a ţinut un discurs dur mai multor jucători în pauza meciului amical cu Cheadle Town, Flavius Stoican a fost mulţumit de victoria cu 5-0 din prima partidă de verificare a verii.


"Băieţii au avut plăcere pentru fotbal, atitudinea a fost destul de bună, mă bucur că n-avem jucători accidentaţi după această partidă. Ce-mi doresc pentru campionatul viitor? Oricînd există loc de mai bine, de aceea lucrăm tare pe partea fizică şi vrem să avem mai multe faze de poartă. Avem jucători care au viteză, care au calitate, e normal să avem aspiraţii".

"Doresc o apărare de fier"
Antrenorul de 37 de ani l-a evidenţiat pe Wanderson Miranda, care a şi marcat la debutul în tricoul "cîinilor", dar l-a şi avertizat: "Cred în el, dar să priceapă că presiunea va fi mai mare faţă de ceea ce a văzut la celelalte echipe unde a jucat pînă acum".

Stoican speră să nu se resimtă absenţa lui Dragoş Grigore: "A fost un pion de bază pentru Dinamo. Însă eu vorbesc cu toţi ceilalţi stoperi rămaşi, Crişan, Ioniţă, Popa II, Durime, toţi au calitate, vreau să avem o apărare de fier".

Despre CSU Craiova
Fost căpitan al Ştiinţei, Stoican apreciază come-back-ul oltenilor în Liga 1, considerînd că şi cei din Bănie, şi cei din Giuleşti vor aduce un plus campionatului: "Indiferent de rivalitate, noi, oamenii din fotbal, trebuie să facem spectacol pentru oamenii care plătesc biletul de meci sau se uită la noi la TV. Sînt convins că oamenii vor iubi CSU Craiova, că le va face plăcere să vadă confruntările formaţiei cu noi sau cu alte grupări de elită din România. Să dea Dumnezeu ca această echipă să fie apreciată cum este Dinamo sau Steaua".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.