Amicale

Scandal monstru la amicalul Stelei: "Nea Vali Argăseală îmi spune că se transmite meciul pe GSP!" » "Spionul", prins şi pedepsit :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 July 2014

Amicalul Stelei cu Ludogoreţ n-a fost transmis de nici o televiziune din România, dar fanii roş-albaştrilor au putut urmări prima repriză în format liveVIDEO, ceea ce a creat un mare scandal.
Un site a transmis partida, filmată de pe marginea terenului de un cameraman care nu avea acceptul celor două echipe. Cum linkul cu site-ul care transmitea clandestin partida a fost postat pe GSP, oficialii Stelei au fost alertaţi imediat.

Cătălin Făinişi, ofiţelul de presă al roş-albaştrilor, a fost anunţat de situaţie de preşedintele Valeriu Argăseală. "Nea Vali îmi spune că se transmite meciul pe GSP", a fost auzit Făinişi spunînd pe timpul primei reprize.

Pînă la pauză, ca într-un roman de Agatha Christie, steliştii au găsit vinovatul. L-au depistat pe cel care filma de pe margine şi l-au dat afară din stadion. :)

"Gata, get out, get out! Ce e aici? Nu se poate aşa ceva", plus mai multe înjurături care nu pot fi reproduse s-au auzit cu doar cîteva secunde înainte să se închidă camera.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.