CM 2014

Belgienii au stat cu sufletul la gură pînă în ultimul moment » "Pentru inima mea ar fi bine să nu mai avem astfel de meciuri"

Sursa: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 iulie 2014

Belgia a învins cu emoţii SUA, 2-1 (după prelungiri). La sfîrşitul celor 90 de minute tabela arăta 0-0. Golurile belgienilor au fost marcate în reprizele de prelungiri de Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku, iar pentru americani a înscris Julian Green.Selecţionerul Belgiei, Marc Wilmots, a declarat că pe finalul partidei i-a fost puţin teamă, americanii fiind foarte aproape de golul egalării, dar în acelaşi timp a ţinut să-l evidenţieze pe Lukaku.

"Am avut 15 ocazii, am fost prezenţi în meci. La final mi s-a făcut puţin frică, este o victorie meritată şi Belgia trebuie să se bucure. Lukaku a fost foarte bine pregătit, el a avut momente dificile şi i-am spus că trebuie să ne salveze în «optimi» şi asta a făcut.

Sîntem un grup şi toţi vrem să mergem înainte. Pentru inima mea ar fi bine să nu mai avem astfel de meciuri", a spus Wilmots.

SUA au părăsit turneul final, dar tehnicianul Jurgen Klinsmann şi-a felicitat jucătorii, fiind foarte mîndru de prestaţia acestora pe parcursul Campionatului Mondial, informează fifa.com.

"Este greu să încheiem aşa după 120 de minute în care am dat absolut totul. Acest meci a fost un thriller. Am avut ocazia să egalăm, dar felicitări Belgiei.

Sînt mîndru de jucătorii mei, nu doar pentru ce au făcut astăzi, ci pentru acest turneu reuşit. Ţara poate fi mîndră de ei", a declarat Klinsmann.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.