Media

UPC face precizări în legătură cu tarifele pentru vizionarea meciurilor din Liga 1 şi Cupa Ligii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 iulie 2014

Compania de cablu, UPC, cea care a achiziţionat dreptul la retransmisie a posturilor Look TV şi Look Plus, cele care vor transmite timp de cinci ani, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, a emis un comunicat de presă.

Oficialii firmei aduc lămuriri în legătura cu suma de 10 lei pe care abonaţii cablistului sînt obligaţi să o plătească pentru a vedea partidele din ambele competiţii organizate de Liga Profesionistă de Fotbal.

“Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toţi clienţii noştri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Am creat totodată o extraopţiune care se adresează acelor clienţi care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiţii. UPC pune la dispoziţie, într-un pachet separat, întregul conţinut fotbalistic (Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD), pentru preţul de 10 lei lunar”, se arată în comunicatul emis Gazetei Sporturilor în această dimineaţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.