Nationala

Dezvăluiri incendiare de la FRF: "Veneau oameni cu un miel sau cu o sacoşă de carne!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 July 2014

Asistentul lui Răzvan Burleanu, directorul FRF Radu Vişan, a purtat un dialog cu jurnaliştii GSP, în care a făcut unele dezvăluiri incendiare. Într-un interviu cu cărţile pe masă, Vişan a rămas şocat de ce a auzit pe holurile FRF în legătură cu practicile din perioada lui Mircea Sandu

În vîrstă de 33 de ani, Radu Vişan e printre şefii FRF care îşi asumă reponsabilitatea calificării "naţionalei" la Euro 2016 şi crede că e important ca naţionala să beneficieze de profesionişti ai sportului, dar şi de administratori buni.

"Mi se pare că Federaţia trebuie privită ca un club. Cîtă vreme administraţia nu produce performanţă, nu poţi spera să ai performanţă de joc. Barcelona n-ar mai achiziţiona fotbalişti de valoare, nu ar mai face lucrurile mari care sînt vizibile cîtă vreme conducerea clubului n-ar face business la cele mai înalte standarde de pe piaţă. 

De cînd am venit la FRF am auzit chestii absolut fabuloase. Uneori nu mi-a venit să cred pînă n-am auzit de la mai mulţi oameni ce se petrecea la FRF! Cadouri în kilograme de carne! Vorbim despre o realitate precară, cvasiprimitivă! Trebuie să schimbăm, oamenii să înţeleagă că nu e cazul să vină la Federaţie cu un miel sau cu o sacoşă cu carne".

Vişan e director de Dezvoltare Instituţională. Vrea să reformeze Federaţia folosind modelul UEFA. A lucrat pentru Băsescu între 2008 şi 2014, coleg cu Burleanu în echipa de consilieri a preşedintelui. Acum, fostul său coleg îi este şef. Radu a devenit ”umbra” altui preşedinte. GSP a publicat un interviu de 4 pagini cu Radu Vişan în Gazeta Digitală, poate fi citit integral aici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.