CM 2014

GALERIE FOTO Inspiraţia lui Ezequiel Garay! Femeia din spatele execuţiilor excelente reuşite de fundaşul argentinian

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În spatele evoluţiei excelente a fundaşului argentinian Ezequiel Garay se află una dintre cele mai frumoase neveste de fotbalişti: modelul spaniol Tamara Gorro.

Peste accidentările, durităţile şi clinciurile din teren, fotbalul şi-a păstrat delicateţea în tribune, de unde veghează frumoasele partenere ale eroilor de pe gazon. Dintre acestea, cu siguranţă una dintre remarcate a fost Tamara Gorro, soţia fundaşului "pumelor" argentiniene, Ezequiel Garay, 27 de ani.

Frumoasa de aceeaşi vîrstă cu fotbalistul a devenit faimoasă în 2009, cînd a participat la Miss Spania. Deşi nu a cîştigat, de atunci Tamara nu a mai ieşit din luminile reflectoarelor şi a fost solicitată pentru mai multe pictoriale şi emisiuni tv.

Ezequiel şi Tamara s-au întîlnit în 2011 şi s-au căsătorit un an mai tîrziu. Din această vară, cei doi vor fi nevoiţi să dea Portugalia pe Rusia, unde fundaşul s-a transferat în mercato şi va juca pentru Zenit. Echipa antrenată de Andres Villas-Boas a plătit 6 milioane în schimbul lui Garay.

Intră pe MONDIAL GSP.RO: meciuri LIVE, infografii spectaculoase, statistici real-time!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.