CM 2014

VIDEO » Marcelo a îngenuncheat lîngă el să-l întrebe cum se simte, răspunsul lui Neymar l-a cutremurat: "Nu-mi simt picioarele!"

+2 Foto
:rel:d:bm:TB3EA741PBW7W

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 iulie 2014

Momente de coşmar pentru Neymar, dar şi pentru colegii săi. Marcelo a intrat în panică şi a sperat că nu aude bine. Conform sport.es, Luiz Felipe Scolari a dezvăluit că Neymar a fost mai aproape de tragedie decît s-a crezut.


"Nu-mi simt picioarele", i-a mărturisit Neymar colegului Marcelo imediat după lovitura primită de la Camilo Zuniga (VIDEO AICI). Fotbalistul lui Real Madrid îngenunchease lîngă jucătorul Barcelonei pentru a-l întreba cum se simte. Speriat, Marcelo a chemat cu semne disperate medicul.

Tot selecţionerul Braziliei povesteşte: "A fost un mare şoc, imaginea cu Neymar luat cu targa şi dus la spital, apoi în avion, dificultăţile întîmpinate, lacrimile... a fost înfiorător!"

Neymar a fost transportat cu elicopterul în Guaruja şi este acum în afara oricărui pericol, însă va trebui să facă o pauză de 8 săptămîni. Scolari e fericit că fotbalistul se simte bine şi i-a cerut să fie alături de naţională:

"Va fi alături de noi dacă va putea, ori pe bancă, ori în tribună. I-am cerut asta. Totul va depinde de starea sa din zilele următoare. Dar cunoscîndu-l cît e de puternic şi cîtă voinţă are, sînt sigur că va fi alături de noi".

Medicul Argentinei, Jose Luiz Runco, estimează că: "Neymar va mai simţi dureri puternice cel puţin 10 zile, iar recuperarea sa va dura între 30 şi 45 de zile. Poate face cîţiva paşi, poate merge, nu are nici o afecţiune neurologică, nimic care să-i pună în pericol cariera sau viaţa".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.