Campionate

Istoria clubului Barcelona s-a schimbat în 48 de ore! Ronaldinho dezvăluie după 11 ani: "Am stat 2 zile la ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 iulie 2014

Jucătorul care a cîştigat Balonul de Aur în 2005 ar fi putut avea alt traseu. Ronaldinho a dezvăluit într-un interviu că a fost la un pas de a ajunge la o altă echipă mare a Europei. 

Brazilianul a recunoscut într-un interviu că în 2003 a stat timp de 48 de ore la Manchester pentru a semna cu echipa condusă pe atunci de Sir Alex Ferguson.

În cele 2 zile, managerul lui Manchester United nu apucase să-i ofere contractul pentru a-l semna, aşa că Sandro Rosell a luat legătura cu şefii lui PSG şi s-au înţeles imediat.

"Am fost aproape de a semna cu United, cînd Rosell m-a sunat şi mi-a zis că Laporta a cîştigat alegerile şi este preşedintele Barcelonei.

I-am promis că voi juca la Barcelona. A fost o chestiune de 48 de ore. El îmi spusese şi înainte că mă vrea acolo, iar eu i-am promis că merg dacă se întîmplă asta. Atunci era subalternul lui Laporta. Am negociat imediat şi i-am zis în limba engleză că am ales Barcelona.

Pînă la urmă s-a dovedit că a fost o alegere bună. Brazilenii au iubit mereu Barcelona. Avem o istorie acolo. Pe terenul lor e ca nicăieri altundeva în Europa. Mereu sîntem fericiţi cînd jucăm acolo", a spus Ronaldinho conform Goal.com.

Sandro Rossel lucrase înainte de a veni la Barcelona la firma de echipament sportiv, Nike, în Brazilia, de unde îl cunoştea pe Ronaldinho.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.