Liga 1

Costel Gâlcă, luat pe sus de un fost antrenor al Stelei: "Nu poate, sînt îngrijorat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 iulie 2014

Steaua n-a arătat deloc bine în meciurile de pregătire şi Emeric Ienei e îngrijorat. Fostul antrenor al roş-albaştrilor e dezamăgit de ce-a arătat pînă acum echipa lui Constantin Gâlcă.

"Trebuie să se gîndească în primul rînd să pună la punct jocul echipei, sau să facă în aşa fel încît cel puţin 8-9 jucători să fie titulari. Toţi spun că nu-i nimic, rezultatele în pregătire nu contează, dar nu e aşa, contează foarte mult din punct de vedere psihologic.

Există o  oarecare îngrijorare, normal să existe. Au plecat cîţiva jucători, acum trebuie să aibă o altă strategie. Nu au venit jucători şi asta este o problemă. După ce au cîştigat de două ori campionatul, acum pot să spună că întineresc echipa, că sacrifică 1-2 ani şi pe urmă să cîştige din nou campionatul", a declarat Ienei la Dolce Sport.

Antrenorul care a adus Cupa Campionilor în Ghencea îi critică pe şefii Stelei pentru campania slabă de achiziţii:

"Era normal să aducă jucători la începutul perioadei de pregătire, dar la noi ce este normal? Poate ar trebui să fie cineva lîngă Gâlcă, nu poate singur, pentru că încă nu are experienţă suficientă de a prelua o echipă care a cîştigat două campionate".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.