Amicale

FOTO Plus şi minus » Steaua s-a descurcat cu titularii, dar rezervele şi neatenţia au costat-o în ultimul amical, 1-1 cu AEL

Foto: Alex Nicodim (St. George's Park)

Articol de Eduard Apostol, Alex Nicodim (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana a arătat că are potenţial cu titularii, însă rezervele şi neatenţia defensivă au lovit din nou echipa lui Gâlcă.

Ultima repetiţie pentru Supercupă a Stelei a arătat ce este bine şi ce este rău în tabăra lui Costel Gâlcă. În afara a două piese, poate trei, mijlocaş dreapta şi vîrf împins, poate şi stoper stînga, aceasta este formula de început cu Astra, vineri.

Mai multe imagini!

Jocul ofensiv al roş-albaştrilor a funcţionat aproape de parametrii obişnuiţi, existînd cursivitate, faze periculoase de poartă şi atitudine. Aceasta doar în prima parte, cu încă 4 ocazii mari, în partea secundă, cu rezervele şi cu neatenţia lui Toşca la golul ciprioţilor, Steaua arătîndu-şi limitele.

Pe lîngă aspectele pozitive, au existat şi umbre în evoluţia celor din Ghencea:

1. Jocul lui Filip ca stoper stînga a lăsat de dorit. Şi el s-ar vrea înlocuitorul lui Gardoş, cel puţin în Supercupă. În minutul 19, era să ofere un gol pe tavă ciprioţilor, apoi, în minutul 40, a dat pe lîngă minge, dar adversarul a fost neatent. Lucian a fost schimbat la pauză cu Rîpă, care a trecut dreapta, iar Varela a ajuns fundaş central. O prestaţie mai sigură.

2. Sînmărtean e aproape magic cu mingea la picior, a şi marcat, însă a avut momente de nervozitate, mai ales că unii colegi i-au reproşat că pune echipa în pericol pe faza defensivă. "Nu-mi mai atrage atenţia!", a venit replica veteranului către un coechipier.

3. Iancu nu s-a afirmat ca vîrf împins. Şi l-a enervat pe Gâlcă, antrenorul cerîndu-i să se implice mai mult, în special la presing. Nici o ocazie de a puncta. A fost schimbat, iar Chipciu a trecut, din nou, atacant central.

Steaua - AEL Limassol (Cipru, I) 1-1 (1-0)
A marcat pentru Steaua: Sînmărtean (17)

Steaua: Arlauskis (V. Cojocaru, 66) - Varela, Szukala, L. Filip (Rîpă, 46), Latovlevici (Toşca, 78) - Prepeliţă (Pham, 85), Sînmărtean (N. Stanciu, 46) - Grădinaru (Ad. Popa, 46; Neagu, 66), Chipciu, Tănase (Pîrvulescu, 78) - G. Iancu (Vîlceanu, 71). Antrenor: Costel Gâlcă

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Popa reaccidentat, adio Astra!
În repriza secundă, a revenit în echipă Adrian Popa, fiind introdus spre a se vedea dacă poate rezista după problemele la clavicula stîngă. Fotbalistul şi-a protejat braţul în ultimele zile, a evoluat fără probleme 17 minute, după care a căzut pe umăr, din inerţie, după un contact cu un adversar! A fost înlocuit şi va rata Supercupa. Dacă ar fi rezistat, era favorit să fie titular.

Cadou de la Cadu
Fostul căpitan al celor de la CFR, Ricardo Cadu, e acum la AEL, iar ieri s-a întreţinut amical cu Dică, cu Arlauskis şi cu Prepeliţă. În rest, n-a fost băgat în seamă de roş-albaştrii cu care a avut multe confruntări în România. În minutul 17, portughezul le-a făcut cadou o pasă românilor, Sînmărtean a recuperat, a depăşit portarul şi-a marcat.

Inbox
- Keşeru a contractat o răceală puternică, de aceea n-a jucat aseară. E favorit să fie titular vineri.
- Chipciu, Tănase şi Iancu au purtat ghete Nike, cu model peste glezne, iar acestea s-au dovedit cu bucluc pentru Alex. Un şiret i s-a rupt, a fost nevoie ca un om din staff să meargă de urgenţă la vestiar spre a-i aduce unul nou.
- Gardoş şi Aldea au urmărit prima repriză direct de la sala de forţă, fie efectuînd exerciţii, fie alergînd pe bandă, camera avînd ferestre către teren.
- Asistenţii amicalului de aseară i-au amuzat pe stelişti, întrucît englezii glumeau între ei şi rîdeau în diverse momente ale meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.