Tenis

Colegă cu Maria Şarapova şi Novak Djokovici » Simona Halep dă lovitura vieţii!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 July 2014

Simona Halep a impresionat lumea tenisului în ultimul an, ajungînd în finală la Roland Garros şi în semifinală la Wimbledon. Mai mult, este foarte aproape de locul 2 WTA.

Evoluţiile senzaţionale pe care le-a avut au atras şi atenţia unor sponsori importanţi. A treia jucătoare a lumii deja şi-a schimbat firma de echipament sportiv în această primăvară, dar lovitura ar putea s-o dea pînă la finalul anului.

IMG World, cea mai importantă companie de management sportiv, este extrem de interesată să semneze un contract de reprezentare cu Simona Halep. Conform ziare.com, primele discuţii au avut loc la Londra, iar şeful departamentului tenis nu a dorit să comenteze informaţia, dînd senzaţia că cele două părţi au intrat deja în contact.

Dacă va semna contractul cu IMG, Simona va da un comision de 20% pentru toate sponsorizările aduse prin intermediul acestei firme de management.

Colegă cu Şarapova şi Djokovici
IMG World deţine drepturile a doi dintre cei mai importanţi jucători. Numărul 1 mondial Novak Djokovici, dar şi Maria Şarapova sînt reprezentaţi de IMG. Şarapova a încasat aproape 25 de milioane de dolari din publicitate anul trecut, în timp ce sîrbul a depăşit borna celor 10, ceea ce înseamnă că şi Simona Halep va avea un boom financiar dacă va semna cu IMG.

Mai mult, şi cei mai importanţi tenismani ai ultimului deceniu, Roger Federer şi Rafael Nadal, au fost reprezentaţi de IMG, dar au renunţat la colaborare după mai mulţi ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.